SHOWBIZ

Rihanna do të nisë një projekt të ri me Louis Vuitton

Rihanna duket se do ketë një bashkëpunim me markën e njohur Louis Vuitton.

Këngëtarja e famshme ka arritur edhe një sukses të madh në industrinë e modës.

Sipas WWD, Rihanna është vendosur të ketë një markë të linjës luksoze.

Që nga emërimi si ambasadore me detyrë specifike për promovimin e arsimit, turizmit dhe investimeve për Barbados, Rihanna do të bëhet gruaja e parë e zezë për të krijuar një markë luksoze me Loius Vuitton, markën më të madhe të modës në botë.